Naši radovi

U gornjoj čeljusti nedostajući zubi nadoknađeni su mostom izrađenim od cirkon keramike na desnoj strani, zajedno sa prednja četiri sjekutića , dok su na lijevoj strani gornje čeljusti ugrađeni implantati, te je izrađen cirkonski most na implantatima.

Na dva bočna gornja sjekutića mikro oblika minimalnim brušenjem postavljene su ljuske izrađene od IPS Emax bezmetalne keramike da dobijemo harmoničan i lijep osmjeh.

Urođeni nedostatak drugih sjekutića (“dvojke”), kao i potrošenost gornjih prednjih zubi odlučili smo ispraviti izradom mostova i krunica iz pune keramike Emax. Novi osmijeh izradili smo u malo svjetlijoj nijansi od prirodnih zubi pacijenta dajući ljepši , mladenački izgled osmiijeha.

Stare i neestetske metal-keramičke krune i most na gornjim prednjim zubima zamjenjeni su krunama i mostom izrđenim iz IPS Emax bezmetalne keramike, a dva gornja lijeva pretkutnjaka zbog velikih ispuna opskrbljena su potpunim cirkonskim krunicama.

Pacijentici smo radili dvije ljuske na gornjim centralnim sjekutićima (“jedinice”), kako bi ispravili krivi položaj zuba (pacijentica nije željela ortodonciju) i dobili ljepši osmijeh.

U gornjoj čeljusti napravili smo potpuno cirkonski most za nadoknadu prvog gornjeg kutnjaka (tzv.” šestice”). Drugi gornji kutnjak( tzv.”sedmica”) i drugi gornji pretkutnjak (tzv. “petica”) imali su velike ispune (“plombe”) pa smo ih odlučili brusiti i umjesto ugradnje implantata i izraditi most od tri zuba.

Ljuskama na 4 prednja gorja sjekutića napravljenim iz potpune keramike Emax korigirali smo oblik i boju zubi i napravili novi osmijeh.

Potpuna oralna rehabilitacija IPS Emax bezmetalnim krunicama u gornjoj čeljusti od desnog do lijevog drugog pretkutnjaka.Gornji desni kutnjak i donji lijevi pretkutnjak opskrbljeni su potpunim cirkonskim krunama.Ugrađeni su implantati umjesto nedostajućih zuba gore lijevo na mjestu pretkutnjaka,dolje lijevo i dolje desno i na njima su postavljene krune iz IPS Emax bezmetalne keramike (gornji lijevi prvi pretkutnjak), potpuno cirkonske krunice ( dolje lijevo prvi pretkutnjak i kutnjak) i cirkonski most dolje desno.Donji prednji zubi su izbijeljeni u ordinaciju da se postigne sklad sa novom bojom ostalih zubi.

Rehabilitacija cirkonskim zubnim krunicama i mostovima.

Kod pacijentice je nakon vađenja svih zuba u gornjoj čeljusti napravljen All on 4 zahvati izrađen most BioHPP + kompozit kojim smo vratili funkciju i poboljšali osmijeh

Potpuna rehabilitacija gornje i donje čeljusti bezmetalnim cirkonskim krunama nadoknadili smo potrošene zube i promijenili stare protetske radove radi postizanja sklada i zdravlja zubnog mesa.

Pacijentici smo sa bezmetalnim cirkonskim krunama promijenili osmijeh i nadoknadili izgubljene zube gore desno straga.

Na 5 prednjih zuba oslabljenih velikim ispunima i liječenjem  postavili smo bezmentalne cirkonske krune i vratili im prirodan izgled i boju.

Stare, neadekvatne krune na gornjim centralnim sjekutićima zamijenili smo novim bezmetalnim Emax krunama i postavili ljuskice na na dva postranična sjekutića da dobijemo novi, zdravi osmijeh.

Potpuna rehabilitacija gornje i donje čeljusti gdje smo zamijenili stare mostove, nadoknadili gubitak zuba i potrošene zube, ispravili “nagnuti“ izgled osmijeha i vratili sklad licu i usnama.

Kontaktirajte nas s povjerenjem
Rezervirajte svoj termin za konzultacije ili zahvat

Kontaktirajte nas

  Korištenjem ovog obrasca pristajete na uvjete korištenja internet stranice te potvrđujete da ste upoznati s zaštitom podataka www.cdmz.hr


  Stojimo Vam na usluzi  Kontakt:
  Tel: 023/77 99 39
  E-mail: info@cdmz.hr


  Adresa:
  Ul. postrojbi specijalne policije 21,
  2300, Zadar


  Radno vrijeme:
  PON-PET: 08 - 20 sati
  SUB: po dogovoru


  Odjaviti se možete u svakome trenutku. Pročitajte više o načinu na koji se koriste Vaši podaci na poveznici.

  © 2024 Centar dentalne medicine Zadar
  Nazovite nas
  Kako do nas